Aces Again

Aces Again

Rock & Roll, Oldies, en Gitaarinstrumentals


Beste vrienden van Dixie Aces,

Het is zover, het moment is aangebroken dat ik mijn nieuwe band ACES AGAIN aan jullie allemaal ga voorstellen. We hebben er heel veel plezier en zin in. Aces Again gaat mijn favoriete muziek spelen, en iedereen die mij kent weet dat dat ROCK & ROLL is. ROCK & ROLL heeft mijn hele leven bepaald en mij altijd geholpen. Ik kon er mijn verdriet in verwerken en mijn levensvreugde in opbouwen.
De officiële website van Aces Again is binnenkort gebruiksklaar. Ook komen er mooie foto's op en geluidsopnames van de nieuwe band. U krijgt daar vanzelf bericht over van mij.
Uw muziekvriend Louis Smeets

ACES AGAIN, het troetelkind van Louis Smeets

Aces Again is een nieuwe band die zich gaat toeleggen op rock & roll, oldies en gitaarinstrumentals. Muziekstijlen die nog steeds niets aan kracht hebben ingeboet en waarbij sinds de jaren ’50 en ’60 niemand stil kan blijven zitten.
De leden van Aces Again hebben hun sporen in de Nederlandse muziekscene zeker verdiend. Ze komen uit de bands Dixie Aces en The Aces, zeer bekende formaties met een uitstekende reputatie.

Aces Again bestaat uit:

• Bert Smeets – sologitaar
   (ex Silver Bullets, The Aces, Dixie Aces)
• Eric Schmitz – basgitaar en zang
   (ex Timeless, Montego, Dixie Aces)
• Ton van der Beek (Anthony Brooks) – zang en slaggitaar
   (ex Dixie Aces)
• Hans Geelen – drums
   (ex The Aces, Chinook)

Het geluid wordt verzorgd door Berry Kirkels, die met al zijn deskundigheid garant staat voor een prachtige sound. Achter de schermen zal Louis Smeets de band bijstaan als adviseur en inspirator. Tevens verzorgt hij de boekingen voor Aces Again. Louis Smeets was in de jaren ’70 en ’80 samensteller en producer van het befaamde NOS radioprogramma “De Rock & Roll Methode”.
Aces Again is vanaf 1 september 2010 te boeken.
Contactgegevens: e-mail: info@acesagain.nl; tel: 0475 – 326226.
Voor meer informatie zie: www.acesagain.nl (nog in opbouw).