Aces Again Try-Out

Aces Again

Op zondag 18 juli 2010 zal de nieuwe Limburgse Rock & Roll band “ACES AGAIN” zich voor de eerste keer presenteren aan het publiek in de vorm van een try-out. Deze vindt plaats in café/zaal De Veerman, Dorpstraat 100 te Buggenum van 14:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis.
Aces Again is een nieuwe band die zich richt op rock & roll, oldies en gitaarinstrumentals. Muziekstijlen die nog steeds niets aan kracht hebben ingeboet en waarbij sinds de jaren ’50 en ’60 niemand stil kan blijven zitten.
De leden van Aces Again hebben hun sporen in de Nederlandse muziekscene zeker verdiend. Ze komen uit de bands Dixie Aces en The Aces, zeer bekende formaties met een uitstekende reputatie.

Aces Again bestaat uit: Bert Smeets – sologitaar (ex Silver Bullets, The Aces, Dixie Aces); Eric Schmitz – basgitaar en zang (ex Timeless, Montego, Dixie Aces); Anthony Brooks – zang en slaggitaar (ex Dixie Aces); Hans Geelen – drums (ex The Aces, Chinook). Het geluid wordt verzorgd door Berry Kirkels.

Achter de schermen staat Louis Smeets de band bij als adviseur en inspirator. Louis was in de jaren ’70 en ’80 samensteller en producer van het legendarische NOS radioprogramma “De Rock & Roll Methode”.